pingpong

Heldere blik van buitenaf

Als ondernemer zit je vaak in de waan van de dag, blus je brandjes, beantwoord je telefoontjes en voer je de ene na de andere vergadering. Dingen die ogenschijnlijk heel noodzakelijk zijn om je bedrijf gaande te houden. Al die bedrijvigheid belemmert je echter in één belangrijk ding: kijken waar je naar toe wilt.

Maar als je niet weet waar je naar toe moet, hoe weet je dan of je de juiste kant op stuurt? Daarom help ik je met een heldere blik van buitenaf. Zodat jouw idee of bedrijf een nieuwe impuls krijgt.

Voor wie?

Voor ondernemers of startups die net beginnen, of ZZP-ers die het helemaal zelf moeten doen. Maar ook voor doorgewinterde ondernemers die zo vast in een routine zitten dat ze wel een beetje tegengas van buitenaf kunnen gebruiken. Iemand die niet automatisch ja-knikt.

Op basis van je vraag bepalen we de speeltijd en de intensiteit van onze samenwerking: eenmalig, op basis van een strippenkaart, of voor een vast aantal uur per week.

zij gingen je voor

Martin Peters Martin Peters - CEO Bizzerd

"Bij Joris voelde ik me direct op mijn gemak. Dat leidde tot een open gesprek waarbij ik niet teveel bezig hoefde te zijn met hoé je dingen moet verwoorden, eerder met wát. Zeer relevant voor zo'n sessie."

Janneke Meijers Janneke Meijers - Trainer

"Joris grootste kracht zit hem in zijn spirit. Hij heeft ontzettend veel lol en energie, waardoor ik het idee kreeg onderdeel te zijn van iets heel tofs. En het onderscheidende zit hem in zijn persoonlijke input en creatieve kijk."

Roel Gies Roel Gies - Franchise Manager

"Om eerlijk te zijn had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het heeft me in alle opzichten verrast. Door het stellen van de juiste vragen is Joris in staat om in korte tijd een helder overzicht te creëren en richting te geven."

arrow-right arrow-left