joris

Vroeger wilde ik brandweerman worden. Althans, als ik mijn eerste kindertekening moet geloven. Eigenlijk heb ik nooit geweten wat ik ‘later’ wilde worden. Totdat ik de Hallo Academie © tegenkwam. Daar leerde ik dat anders durven denken een vak op zich is. En zeer waardevol voor vastgeroeste bedrijven en merken. 

Joris Roovers

Ik doe graag wat niet kan, waarvan anderen zeggen ‘je bent gek’. Dat levert je het meeste op. Zo bedacht ik zelf ooit een concept voor een brutaal restaurant, ontwikkelde ik een oldskool krant die uitgroeide tot een horecaplatform en schrijf ik dagelijks over doodgewone dingen in vijf regels. Tot zover de mooie dingen. De dingen die niet gelukt zijn, zijn niet op één hand te tellen.

Kortom, ik weet waar je tegenaan loopt. De afgelopen tien jaar heb ik talloze ondernemers begeleid met het realiseren van een idee. Iets waarvan zij overtuigd waren om de wereld in te slingeren. Bekijk mijn LinkedIn als je wil weten waar ik vandaan kom. Of vraag het me persoonlijk, dat vind ik veel leuker.

arrow-right arrow-left