training

Als je dingen weggeeft, krijg je dingen terug. Daarom zoek ik altijd manieren om mijn kennis te delen met anderen. Over creativiteit, ideeën en ondernemerschap. Zodat bedrijven en teams kunnen groeien, en met ideeën komen die verandering mogelijk maken. Deze trainingen zijn geschikt voor alle soorten teams. Ja, zelfs bestuursleden. Liever iets op maat? Aarzel niet om me te bellen.

zij gingen je voor

Martin Peters Martin Peters - CEO Bizzerd

"Bij Joris voelde ik me direct op mijn gemak. Dat leidde tot een open gesprek waarbij ik niet teveel bezig hoefde te zijn met hoé je dingen moet verwoorden, eerder met wát. Zeer relevant voor zo'n sessie."

Janneke Meijers Janneke Meijers - Trainer

"Joris grootste kracht zit hem in zijn spirit. Hij heeft ontzettend veel lol en energie, waardoor ik het idee kreeg onderdeel te zijn van iets heel tofs. En het onderscheidende zit hem in zijn persoonlijke input en creatieve kijk."

Roel Gies Roel Gies - Franchise Manager

"Om eerlijk te zijn had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het heeft me in alle opzichten verrast. Door het stellen van de juiste vragen is Joris in staat om in korte tijd een helder overzicht te creëren en richting te geven."

arrow-right arrow-left