Masterclass

Yes, ik heb een idee! Wat nu?
Je hebt wel een idee, maar geen idee hoe verder. Hoe zorg je er voor dat jouw gedachte écht werkelijkheid wordt. In deze masterclass brengen we structuur in je brein en je idee. Focus. We ontdekken samen waarop je vastloopt en bepalen hoe je verder moet om jouw idee écht de grond te laten raken. Niet praten, maar doen.

Na deze sessie…
Heb je de eerste stap al gezet richting realisatie van je idee.
Kun je kraakhelder vertellen wat de kern is van jouw idee.
Heb je concrete handvatten om je idee verder te brengen.

Voor wie?
Voor de startende ondernemer die zijn of haar idee écht een keer van de plank wil halen. Is jouw idee nog vaag? Prima! Weet je precies wat je wilt, maar niet hoe je er moet komen? Ook prima! Als je maar wilt leren, van mij, en van elkaar. We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Zo krijg je de persoonlijke aandacht en kennis die je zoekt, maar deel je de kosten met anderen.

Details
Eerstvolgende editie: 28 januari 2019: 19.00 – 21.30 (2,5 uur)
Telingstraat 15, Utrecht
€ 85 euro (max. 6 deelnemers)

Ja, ik wil? Geef je dan op via onderstaand formulier.

zij gingen je voor

Rivka van den Berg - Ondernemer

"Bij Joris voelde ik me direct op mijn gemak. Dat leidde tot een open gesprek waarbij ik niet teveel bezig hoefde te zijn met hoé je dingen moet verwoorden, eerder met wát. Zeer relevant voor zo'n sessie."

Roel Gies - Franchise Manager

"Om eerlijk te zijn had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het heeft me in alle opzichten verrast. Door het stellen van de juiste vragen is Joris in staat om in korte tijd een helder overzicht te creëren en richting te geven."

Janneke Meijers - trainer & keynote spreker

"Joris grootste kracht zit hem in zijn spirit. Hij heeft ontzettend veel lol en energie, waardoor ik het idee kreeg onderdeel te zijn van iets heel tofs. En het onderscheidende zit hem in zijn persoonlijke input en creatieve kijk."

arrow-right arrow-left