Masterclass

Yes, ik heb een idee! Wat nu?
Je hebt wel een idee, maar geen idee hoe je het de wereld in moet slingeren. Dat begint allereerst met een duidelijk verhaal. Focus. In deze masterclass brengen we structuur in je brein en je idee. We zetten jouw idee in heldere taal op papier, ontdekken samen waarop je vastloopt en bepalen hoe je verder moet om jouw gedachten écht de grond te laten raken. Niet praten, maar doen.

Na deze sessie…
* Gaat ieder gesprek soepeler omdat je kraakhelder kunt vertellen wat de kern is van jouw idee. 
* Hoef je niet langer na te denken waar je moet beginnen, want je bent al begonnen.
* Vraag je je niet meer af hoe nu verder, omdat je precies weet wat er nodig is om jouw idee te realiseren.

Voor wie?
Voor de ‘ondernemer’ die niet langer wil praten, maar in actie wil komen. Het maakt niet uit of je idee nog in een beginstadium is, of als je al een tijdje bezig bent. Als je maar wilt leren, van mij, en van elkaar. We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Zo krijg je de persoonlijke aandacht en kennis die je zoekt, maar profiteer je van een fijne groepskorting.

Eerstvolgende editie:
18 februari: 19.00 – 21.30 (2,5 uur)
Telingstraat 15, Utrecht
max. 6 deelnemers
€ 105

Ja, ik wil? Claim jouw plek via onderstaand formulier.

zij gingen je voor

Rivka van den Berg - Ondernemer

"Bij Joris voelde ik me direct op mijn gemak. Dat leidde tot een open gesprek waarbij ik niet teveel bezig hoefde te zijn met hoé je dingen moet verwoorden, eerder met wát. Zeer relevant voor zo'n sessie."

Roel Gies - Franchise Manager

"Om eerlijk te zijn had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het heeft me in alle opzichten verrast. Door het stellen van de juiste vragen is Joris in staat om in korte tijd een helder overzicht te creëren en richting te geven."

Janneke Meijers - trainer & keynote spreker

"Joris grootste kracht zit hem in zijn spirit. Hij heeft ontzettend veel lol en energie, waardoor ik het idee kreeg onderdeel te zijn van iets heel tofs. En het onderscheidende zit hem in zijn persoonlijke input en creatieve kijk."

arrow-right arrow-left